Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Tacopizza

Vi har under veckans gång samlat på oss ett gäng matlådor och nu tar de över vår kyl. Väldigt praktiskt men dessa måste även hinna ätas upp innan de blir dåliga. Jag kom över ett perfekt recept för överblivna tacorester, tacopizza. Vi gjorde fyra pizzor totalt av fullkornstortillabröd, tacoköttfärs, salsa, lök, nacochips, skinka och ost. Två med enbart skinka och ost samt två med salsa, köttfärs, lök, nachochips och ost. Till det serverade jag en sallad och dippsåser. Pizzorna gick hem hos alla i familjen och det tog inte mer än 10 minuter att slänga ihop. 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats