Bröllopsfesten i bilder | Sandra Lundqvist - trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia
sandralundqvist

Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Annons

Bröllopsfesten i bilder

Efter porträttfotograferingen åkte vi till en närliggande båthamn där Micael och Jimmie väntade på oss i Micaels båt. Han hade förberett med champagne och musik. Vi åkte båt i ungefär 20 minuter innan vi kom till festlokalen där gästerna tog emot oss på bryggan efter minglet. Här var jag så spänd på att äntligen få krama om gästerna ordentligt efter vigseln.

Vi blev mottagna med fjärilskonfetti och mousserande.

Världens bästa gäng!

Okej, vart ska jag börja? Vårt toastpar alltså! De gjorde magi och skapade en oförglömlig kväll. Jag finner inga ord för den tacksamhet och kärlek vi känner för dessa fantastiska människor. Som ni bjöd på er själva och som ni känner mig och Daniel. Det blev precis som vi önskat och mycket mycket mycket därtill!

Den röda handen som alla sent skulle glömma. När toastmadame och toastmastern krävde gästernas fulla uppmärksamhet sattes låten Follow the leader på och alla skulle snabbt samlas vid ledarna och göra det man blev hänvisad till. Vi längtade efter att låten skulle spelas om och om igen haha.

Vi har nog aldrig pussats så mycket som vi gjorde under kvällen.

Vår toastmaster Michael. Vilken man!

Min älskade mamma var först ut med att hålla tal. Bara jag såg att hon reste sig upp rann tårarna ned för mina kinder. Fina mamma!

Tätt inpå ställde sig Daniels syster upp och höll ett oerhört känslosamt tal. Jag är så tacksam över att vi är en enda stor familj nu. Du betyder så mycket för oss!

Daniels pappa och bästa svärfar chockerade alla när han höll ett fint och gripande tal.

Här sattes låten på som Daniel spelade in under svensexan. Det var inte många som satt ned kan jag lova. Stämningen var på topp genom hela middagen.

Daniel tog micken och sjöng med och självklart supportade jag honom haha.

Min pappa. Jag är så stolt över dig som trots din enorma nervositet inför dagen, du bröt ihop, samlade mod och gick in med mig i kyrkan. Inte nog med det höll du ett tal som jag aldrig trodde att du skulle göra. Vi har inte alltid haft det lätt men det betydde massor för mig att du gjorde detta för mig.

Vid den öppna spisen hade vi sju foton (bara fyra syns i bild) på de som tyvärr lämnat oss under året vi planerade bröllopet. Jag är säker på att de var med från andra sidan.

Mina bästa vänner Isabell och Evangelina höll ett humoristiskt tal fullt med känslor om vår vänskap. Jag tror inte att jag höll mig från tårar under något av talen.

Bästa Chriztian höll ett jätte fint tal riktat till Daniel.

Under middagen körde vi även skoleken.

Världens bästa toastmadame. Som en syster för mig.

Follow the leader låten sattes på och hela lokalen tömdes när alla gästerna bildade ett dansande tåg ut på terassen. Jag skrattade hela tiden.

Min mamma, jag, Evangelina och Evangelinas mamma. Jag och Evangelina har känt varandra sedan födseln och våra mammor i snart 27 år.

Hocken höll ett fantastiskt tal med många fina ord! Han beskrev också tiden när jag och Daniel träffades mitt i prick haha.

Det här var nog ingen beredd på. Låten som vårt toastpar skrivit till oss som inte fick en gäst att sitta still. Jag är fortfarande alldeles paff av deras kreativitet.

När Lisette och Louise höll sitt tal till oss brast det. Oerhört fint men känsloamt. De tog upp mycket av det tuffa vi har gått igenom under detta år för att avrunda med en OTROLIG bröllopspresent från nästintill alla gäster.

När “Pablo” dyker upp ur lådan förstår vi ingenting.

Han pratar på om ett land och ett hotell som låter magiskt.

Projektorduken rullas ned och vi får se en film på kritvita stränder, barnfria dagar och lyx i massor. VI SKA TILL MEXICO!

Självklart kom det in shots i mängder till gästerna att skåla med. De hade verkligen tänkt på allt!

Jag och Daniel höll ett tal till alla som närvarat, hade ett kort med i spelet och för en oförglömlig dag och kväll.

När brudbuketten kastades blev alla som djur haha. Några låg på marken (ni kan se film på min instagram @sandrahedgren heter jag där) och slutligen fångade Isabell den.

Marcus och Linnea greppade mikrofonerna och sjöng med till musiken.

Och bröllopstårtan! Vilket mästerverk gjord av @maddebakar på instagram. Smaken var vitchoklad, passionsfrukt och vanilj.

För att få in gästerna efter tårtätning sattes en limbolåt på och vi körde limbo. Så roligt!

Ser ni tofflorna gästerna har på fötterna? Vi hade en korg med engångstofflor till alla dansfötter som tröttnat på obekväma skor.

Och första dansen. Vilka känslor. Första dansen som man och fru. Vi dansade till You’re still the one med Shania Twain.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandralundqvist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia Leijonhufvud

    Asså Sandra😍😍 vilket bröllop det var och vilka fantastiska bilder 😍😍man blir alldeles lycklig och vill ju bara tillbaka❤️❤️

Annons
stats