Förberedelserna i bilder | Sandra Lundqvist - trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia
sandralundqvist

Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Annons

Förberedelserna i bilder

Det är så känsloladdat att gå igenom bilderna från vår bröllopsdag. Jag vaknade på bröllopsmorgonen, 180818, efter att ha sovit i endast tre timmar. Vi fixade och förberedde i lokalen dagen samt kvällen innan och kom inte hem fören strax innan midnatt. När jag vaknade kunde jag inte sluta gråta. Jag grät åt precis allt, lite som baby blues. Jag mådde illa och undrade hur Daniel kunde vara så lugn. Klockan 08.30 kom två av mina tärnor, Louise och Lisette, över till mig och Lisette började fixa mitt hår. Klockan 09 plingade resterande tärnor på dörren och lugnet infann sig. Det varade konstigt nog fram till ca 20 minuter innan vigseln. Då brast det igen. Men det berättar jag mer om i ett separat inlägg.

Fotografen bakom bilderna är Nadine Rebecca.

Klockan 10.30 kom duktiga Camilla Edvinsson hem till mig för min brudsminkning. Medan jag sminkades skålade vi, brudtärnorna hjälptes åt att fixa varandra och vi hade pepptalk.

Jag hade ställt fram sju påsar med en present till alla mina tärnor och min lillasyster som var brudnäbb.

Påsen innehöll ett varsitt armband från Lily and Rose.

Armbanden matchade mina örhängen, också från Lily and rose. Armbandet jag har på mig är morgongåvan jag fick av Daniel. Jag bär det varje dag och kan bli rörd bara jag tittar på det.

Lisette fixar det sista med håruppsättningen.

Min brudbukett. Jag valde att ha liljor i buketten för att hedra min mamma. Hennes favoritblomma är lilja.

Mina glittriga brudskor.

Jag är kär i våra ringar som vi tillverkade hos en guldsmed. Både jag och Daniel har nya vigselringar och våra förlovningsringar i vitt guld smälte vi ner och tillverkade en ny förlovningsring till mig. Vi plockade ut diamanterna från min förra förlovningsring och satte in i min nya. Den fina ringasken i sammet kommer ifrån the mrs box.

Jordens bästa tjejer, mina tjejer!

Fina Louise med Jenny och Evangelina i bakgrunden.

Min höggravida svägerska.

Och min höggravida syster. Vilken lycka att dem båda kunde närvara på bröllopet. Bara fem dagar efter bröllopsdagen föddes Philippe.

Världens bästa syster hjälper min på med klänningen.

Och med skorna.

Medan vi tjejer var hemma hos oss var Daniel bara en vägg bort tillsammans med sina två bestmans. Hur fantastiskt är det inte att vi bor grannar med våra bästa vänner som även var brudtärna och bestman.

Mika hjälper Daniel med finliret.

Hur stilig är han inte?!

I morgongåva gav jag Daniel en klocka från Armani och en fotobok med sensuella bilder på mig. Jag fick min morgongåva innan han gick över till Michael. Ett armband med en blå sten (something blue), en bricka med texten ‘no place I rather be’ (det är en sångrad från “vår” låt som vi även hade som utgångslåt i kyrkan), och en palmberlock som symboliserar otroligt mycket för oss. Gissa om jag grät här.

Daniel gav sina bestmans en graverad låda med en fin rom i.

Vilket gäng, vilka killar.

JA, jag sitter och gråter medan jag skriver detta inlägg..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandralundqvist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats