Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

It’s all about food

Hoppas ni har haft en fin tisdag!

Min syster och faster har varit här med sina små och vi har ätit en god lunch, potatis och purjolökssoppa med valnötsbröd, och tagit igen allt sedan sist. Jag känner mig bortskämd som har så många nära och kära bara ett stenkast bort. Har ni ätit några semlor idag? Efter hämtning tog jag med barnen till mataffären och så fick de välja ut en varsin semla som vi har avnjutit ikväll. Det känns som om att jag har ätit i stort sett hela dagen.

Jag är precis hemkommen efter en långpromenad med Måns och faster och det är allt annat än vår ute. -10 grader men upplevs som -12. Mars var det ja. Varje dag tänker jag på huset vi snart får nycklarna till. Tänk att vi kommer att spendera sommaren i vårt allra första hus. Kan knappt förstår det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats