Mitt nyår
Nytt år, ny vecka! Jag har verkligen svårt att greppa hur fort tiden egentligen går. Hej vänner och god fortsättning, hur mår ni? Hoppas att ni hade en fantastisk nyårsafton och att den spenderades precis så som du föredrar! Jag avslutade 2016 på det allra bästa vis tillsammans med min familj och med nära vänner. Jag och Isabell styrde ihop en tre rätters middag inklusive plock och drinkar hemma hos Isabell och Sebaztian tillsammans med deras familj, vår familj, Chriztian och Tobias.
Nyår är numera inte densamma som den var för några år sedan och trots att det inte är lika lätt att gå på olika tillställningar utan att rodda för att även barnen skall få en bra upplevelse inser jag att jag är rikast i världen trots all svett som tillkommer. 2016 gav mig ännu ett barn och gjorde vår familj komplett. Jag vill aldrig igen fira ett nyår utan mina barn!
Kvällen blev precis som vi önskat och barnen hade minst lika roligt som oss vuxna. När vi åt förrätt serverades deras middag och när väl varmrätten stod på bordet fick de efterrätt. Daniel sköt iväg några raketer så att Theodor, Alva-Li, Melody och Mason skulle veta vad vi pratade om dagen efter om de inte fick uppleva en upplyst himmel vid tolvslaget. Mina barn sov klockan 00 så tur var det trots att de inte alls var överförtjusta. De fick även hålla i tomtebloss och skåla i egna glas. När efterrätten var uppäten trillade det in folk och efter tolvslaget var vi ett helt gäng. Alva-Li och Theodor var nattade i vagnen för att lättare kunna ta oss hem och där sov de nästintill ostört. Li vaknade till några gånger och Theodor sov som en stock till 01.30 och där någonstans valde vi att avsluta kvällen.
Vi, likt resten av befolkningen, åt pizza dagen efter och försökte smälta att det är ett nytt år. Har ni några nyårslöften? Jag har faktiskt inga men jag har flera mål!
Fördrink. Mango sorbet och mousserande vin.
Älsklingar.
Plock i mängder.
Theodor och Melody på Daniel och Tobias axlar.
Förrätt. Hjärtformade bröd, bruschetta och egengjord aioli.
Mason.
Varmrätt. Fläskfilé, pressad potatis, sallad och världens godaste martinisås.
Efterrätt. Panacottapaj.
Hej Sandra!
Skulle väldigt gärna vilja ha receptet på såsen, såg fantastiskt god ut.
Hej Madelene,
Jag ska verkligen försöka få tag på receptet! Det är nämligen så att även jag vill ha det 🙂 Kram