Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Dekorationer i bilder

Vår bröllopsdag är en dag jag skulle vilja återuppleva om och om igen. Det var så mycket känslor, tal, skratt, tårar, dans och överraskningar. Det finns ingenting jag hade velat ändra på såhär i efterhand och jag njöt verkligen till fullo. Eller jo, det finns en sak jag hade önskat att jag tänkt på lite mer och det är att inte stressa upp mig så långt i förväg. På bröllopsdagen släppte jag verkligen allt och levde i nuet. Det bästa valet någonsin. efter valet av man såklart haha.

Nu har jag delat med mig av det mesta från vår dag men jag tänkte även att ni skulle få några glimtar av hur vi dekorerade i lokalen. I det stora hela kommer all dekoration från Calligraphen. Jag bestämde mig tidigt för att vi skulle använda oss av Calligraphen för att slippa leta dekorationer och rekvisita på olika sidor. De har vekligen allt!

Gästerna använde sig av hashtaggen #herrochfruhedgren när de publicerade bilder på instagram. Det är så roligt att gå in och kika på nu i efterhand och ett smart sätt att samla alla bilder. Kika gärna! Instagramskylten finner ni här.

Alla gäster fick en varsin Hangover Recovery Kit bag och en hjärtballong med en etikett där det stod ”Love is in the air” och våra namn som de fann på sina platser när de klev in i lokalen. Tanken var att alla ballonger skulle sväva som en del av inredningen (därav love is in the air på etiketten) men tyvärr fungerade heliumen inte alls som vi hoppats på och ballongerna vissnade redan kvällen innan trots att jag köpt till något extra medel man skulle fylla ballongerna med men det fungerade inte alls. Det är sånt man får räkna med i allt kaos.

Jag ÄLSKAR vårt honnörsbord. Lisette skapade magi med blomster och allt kändes otroligt mysigt.

Vi hade ett flertal stora heliumballonger som svävade i lokalen. Också från Calligraphen såklart.

Vi bestämde oss snabbt för att ha runda bord i lokalen för att få en mer avslappnad känsla vid middagen. Ett av våra mest självklara och bästa beslut.

Våra bordsplaceringslappar var inte de mest glamourösa men när vi stod för att fixa i lokalen dagen innan visade det sig att ett helt bord för 8 personer inte fick plats och vi var tvungna att göra om bordsplaceringen helt. Vad gör väl det om hundra år haha. Jag är säker på att ingen av gästerna brydde sig om hur de såg ut ändå.

Vid baren hade vi sugrör med etiketter där det stod ”thank you” på ena sidan och ”Sandra & Daniel” på andra sidan. Hos Calligraphen kan du designa dina egna etiketter i olika utföranden, former, färger och med alla möjliga typsnitt.

Vi hade fri bar och man kunde välja mellan tre olika drinkar, cider, vin och öl. Vi valde att servera drickan i vinplastglas (hårdplast som är återförbrukbart) där alla gästerna fick skriva sitt namn på griffeltavelettiketten och sedan använda det under kvällen. Vi ville minska på svinnet av drickan som blir om tex. öl serveras i burk och när man ställer ifrån sig sitt glas och inte vet vems som är vems. Det fungerade i några timmar men när klockan passerat midnatt glömde alla bort glasen inklusive mig själv. ”Your glass for the night for whatever tastes right! Sign your name..” Något i den stilen hade vi skrivit på en tavla som stod placerad bredvid glasen.

Vi hade både engångskameror på borden, som vi för övrigt inte har framkallat än, en fotograf som fotograferade i 11 timmar och en fotoautomat. Daniel tyckte att det var lite överdrivet men jag anser att det är det självklara sättet att återuppleva dagen, genom bilder! Vi skulle även ha haft en videograf under hela dagen och kvällen men han var dessvärre tvungen att avboka ca två veckor innan bröllopsdagen.

Blomramen som jag och mamma pysslade ihop hängde i den vita brudbågen vid fotoautomaten. Vad gör man av allt fint nu när dagen är förbi? Jag vill spara allt men har verkligen inte plats haha.

Dagarna innan bröllopet stod jag och Lisette och gjorde två brudbågar. Dem blev över förväntan, så fina om jag får säga det själv!

Den rosa brudbågen hade vi bakom oss vid honnörsbordet. Mr & Mrs skylten kommer från Calligraphen.

Tyvärr använde vi aldrig Donut Wall på bröllopet men de har kommit till användning på kalas nu i efterhand.

I bakispåsarna som gästerna fick att ta med hem låg Marabou choklad, Clean drink energidricka, två bakisbrustabletter och ett ”dagen efter piller”. Vi tycket att vi var så påhittiga och det visade sig att påsarna uppskattades. Jag har blivit besatt av Clean drink! Har ni testat deras nya smaker?

När vi gick ut från kyrkan hade vi både såpbubblor och rosblad som gästerna fick blåsa eller kasta på oss. Hur söta är inte dessa såpbubblor med etikett, snöre och hjärthandtag? Ni finner dem här,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats