Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Varje Elsa behöver sin Pippi.

God morgon fredag, 

Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag unnade mig ett glas vitt och popcorn framför Wahlgrens värld innan sängen lockade. Att programmet börjar klockan 21 är alldeles för sent om ni frågar mig haha. Jag och barnen tog helg redan i onsdags och nu är det bara Daniel som fattas. Vi har inga planer för helgen och kommer att ta dagarna som de kommer bortsett från på lördag kväll. På lördag är vi några tjejer som ska ut och äta middag och fira Fanny som fyllde år igår. Jag minns knappt senast jag var ute och ser fram emot en middag där jag enbart behöver skära upp min mat.

Hur gulliga är inte Alisia och Alva-Li. Mitt hjärta smälter. Varje Elsa behöver sin Pippi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats