2 0 1 9 | Sandra Lundqvist - trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia
sandralundqvist

Sandra Lundqvist – trebarnsmamma till Theodor, Alva-Li och Alisia

Annons

2 0 1 9

Det är med öppna armar jag välkomnar ett nytt år och 2019. 2018 har varit ett händelserikt och känslosamt år på många plan men till stor del har det varit ett tufft och påfrestande år. Jag var med om en förödande ridolycka, vi förlorade alldeles för många nära och kära under det gångna året, vi fick flytta ut från vår lägenhet bara veckor efter att vi äntligen flyttat in och vi har fått kämpa för vår rätt. Min och Daniels relation har satts på prov och min roll som mamma till tre små under dessa omständigheter har gett mig dåligt samvete. Med facit i hand beundrar jag vår tapperhet och jag vet att vi har gjort allt vi kunnat för att barnen ska ha en så normal vardag som möjligt. Barnen är vårt allt och det vet jag att de också känner. Med kärlek kommer man långt.

För att inte glömma vår FANTASTISKA sommar där barnen fick två nya kusiner, vi hade magiskt väder, möhippa och svensexa, många utflykter och inte minst vår bröllopsdag. En av de bästa dagarna i mitt liv! 2018 avslutades med en oförglömlig smekmånad till Mexico och vi firade in det nya året med vattkoppor och magsjuka haha.

Jag ser fram emot ett år där jag inte har några planer, vi som i normala fall alltid har en full kalender och storslagna planer, vi vill köpa hus men vet inte alls när eller exakt vart, jag ska ta dagen som den kommer och vara ödmjuk mot livet, visa Daniel mer kärlek och hur mycket han betyder för mig och ta vardagen som den kommer. Hoppas ert 2019 har startat fint!

Hår och foto av fantastiskt duktiga: @bylisette på instagram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandralundqvist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats